Producten

Verzorgingsproducten

Handen spreken boekdelen

Wij hebben voor ieder huid- en nageltype een passend product. Handen en nagels hebben extra verzorging nodig om er mooi uit te blijven zien, zeker met alle invloeden van het weer maar ook van schoonmaakmiddelen. Wij bieden u verschillende behandelingen aan, afgestemd op uw huid- en nageltype.
Maak korte metten met droge en schrale handen, kloven en gesprongen of gescheurde nagelriemen en verwen uzelf met onze heerlijke producten.

Al vanaf het 20e levensjaar gaat de aanmaak van collageen van de lichaamscellen achteruit. De huid wordt met minder vochtigheid verzorgd en heeft steeds meer tijd nodig om te regenereren. Het is daarom des te belangrijker, om al op jonge leeftijd met de juiste producten te beginnen, om de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering te voorkomen.
Verzorgingsproducten

Anti-aging complex handverzorging

De Alessandro Spa heeft producten van reiniging tot hydratatie-/intensiefverzorging en een aanvullende speciale handcrème die niet alleen de werkzame stof hyaluron bevatten, maar ook hoogwaardige producten die ouderdomsvlekjes reduceren, de huidelasticiteit verhoogt, cel vernieuwing stimuleert maar ook de gestreste en overbelaste huid kalmeert.
Verzorgingsproducten

Nagelverzorging

De nagelverzorgingslijn van Alessandro Spa bevat waardevolle oliën (o.a. kokosnootolie, macadamia-olie) en ingrediënten (o.a. vitamine E, jojobaolie, arganolie) met hoogwaardige texturen (o.a. hyaluron, mangoboter, rozenwater) voor een gezonde nagel, nagelhuid én die de nagels dag in dag uit veel hydratatie en een perfecte glans geven.

Houdt u van kleur op uw nagels, dan biedt Alessandro u een breed kleurenpalet van nagellakken die 100% Vegan zijn (bevat geen DBP, Kamfer, Formaldehydehars, Parabenen, Xyleen, Tolueen en Formaldehyde). De kleuren dekken na één laagje kleur, als finishing touch gebruikt u de Gelactic top coat zodat u lang plezier heeft van uw mooie nagels.

Nagelstudio De Gelakte Tip

 • Rijksstraatweg 208b, 3223 KD Hellevoetsluis
 • WIJ WERKEN VOLGENS AFSPRAAK: 06 - 19 232 654
 • info@degelaktetip.nl

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 – 17:00 uur
 • Dinsdag
  8:30 – 19:00 uur
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  8:30 – 19:00 uur
 • Vrijdag/zaterdag/zondag
  Gesloten