Nagelstudio De Gelakte Tip

Over ons

Sinds 1 september 1998 is de deur van Nagelstudio “De Gelakte Tip” geopend aan de Rijksstraatweg 208B in Hellevoetsluis. Eigenaresse Edith Schipper werkt vanuit haar huis in een gezellig maar professioneel ingerichte ruimte.

Bij Nagelstudio “De Gelakte Tip” staan aandacht voor handen en nagels maar ook hygiëne aan de basis van elke behandeling. Alle klanten krijgen een nieuwe vijl en na iedere behandeling wordt de werktafel en apparatuur grondig gedesinfecteerd. Voor uw en onze bescherming wordt er volgens protocol voor het COVID-19 virus gewerkt en staat er een plexiglasscherm op de werktafel.

Door regelmatig cursussen en bijscholing te volgen worden de verschillende gel technieken toegepast.

Nagels zijn verhoornde huid en een afspiegeling van uw gezondheid. Weersomstandigheden, gebruik van schoonmaakmiddelen, medicijnen, stress en voeding hebben een grote invloed op handen en nagels.

Extra verzorging van de nagelriemen en handen zijn dan ook geen overbodige luxe. Nagelstudio “De Gelakte Tip” geeft u een gratis nagelanalyse en zal u graag informeren over de diverse verzorgingsproducten en behandelingen.

Heeft u na het bekijken van de website nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Graag tot ziens bij Nagelstudio “De Gelakte Tip”

Wat wij kunnen en doen

Waarom Nagelstudio De Gelakte Tip

JARENLANGE ERVARING
MANICURE BEHANDELINGEN
PROLAQ (gellak)
STRIPLAC
HANDVERZORGINGSBEHANDELINGEN
NATUURLIJK OGENDE GELNAGELS
BEGELEIDING VOOR NAGELBIJTERS
BRUIDSNAGELS

Altijd naar mijn zin. Ook klachten worden met zorg behandeld. Ik ga altijd blij de deur uit! Dit berichtje moet geen klacht zijn maar als ik een ongelukje hebt, of als ik ineens naar het ziekenhuis moet en dat er dan een nagel af moet, nooit geen punt bij haar en dat bedoel ik nou.

Relia Hoogvliet

Altijd even professioneel, gezellig en enthousiast! Regelmatig leuke nieuwe kleuren en leuke “hebbe- dingetjes” als ze weer op de beurs is geweest. Bij Edith ben je altijd verzekerd van mooie en verzorgde nagels van een top kwaliteit. Na al jaren trouwe klant te zijn kan ik zeker zeggen: Een absolute aanrader !!

Stephanie van den Oever

Iedere keer ga ik blij de deur uit met mooie nagels! Ook de service is uitstekend! Wil je mooie verzorgde handen of nagels, ga eens bij Edith kijken.

Yvonne de Wit-Hoogstadt

Mooie professionele nagelstudio waar je goed en eerlijk wordt behandeld. Echt een aanrader!! Lisa heeft weer super mooie nagels.

Claudette Verhoeven

Nagelstudio De Gelakte Tip

 • Rijksstraatweg 208b, 3223 KD Hellevoetsluis
 • WIJ WERKEN VOLGENS AFSPRAAK: 06 - 19 232 654
 • info@degelaktetip.nl

Openingstijden

 • Maandag
  8:30 – 17:00 uur
 • Dinsdag
  8:30 – 19:00 uur
 • Woensdag
  Gesloten
 • Donderdag
  8:30 – 19:00 uur
 • Vrijdag/zaterdag/zondag
  Gesloten